Jyväskylän Pyöräilyseura ry on Jyväskylää kotipaikkanaan pitävä pyöräily-yhdistys, jonka toimialueena on koko Keski-Suomi. JYPS järjestää pyörälenkkejä ja -retkiä sekä pyöräilyyn liittyviä tapahtumia, kilpailuja, koulutuksia ja muuta toimintaa. JYPS toimii myös pyöräilyn ainoana keskisuomalaisena edunvalvontayhdistyksenä sekä pyrkii edistämään pyöräilyolosuhteita ja pyöräilyä liikennemuotona.

Laji Pyöräily
Kotipaikka Jyväskylä
Jäseniä 739 (Pelaajalista)
Jarkko, profiilikuva
Jarkko ilmoittautui in

Ohjaaja on loivassa kunnossa joten ajellaan hiljakseen ja kohtalaisen lyhyesti.

Samuel, profiilikuva
Samuel ilmoittautui in

Mun pitää lähteä pois noin klo 16 aikaan kun meen ohjaamaan junnuja.

Teemu, profiilikuva
Teemu

Pakattiin Jyrkin kanssa paku illalla. Aloitellaan varmaan tossa noin 11:15 tienoilla suoraan kohteessa eli kaupunginkirjaston parkkihallissa.

Ridestä tarvittaisiin ainakin 2 pyörää paikalle kokeilukäyttöön. Sähköpyörä ja sitten toinen Whyten hybridi. Saiskos vaiks Juhis, Janne ja/tai Samuel ajettua tai talutettua noi paikalle?

Lue loput viestit